Expeditie Grunnen bij nieuwjaarswandeling Ewsum.

Gistermiddag vond bij Ewsum een nieuwjaarswandeling plaats voor singels (vrijgezellen). Een grote groep (zo'n 30 personen) had zich hiervoor aangemeld bij de organisatie. Ook RTV Noord was dit evenement in ons dorp niet ontgaan. Marcel Nieuwenweg sprak hierover zaterdagmorgen in zijn radioprogramma Noord en Ommeland met organisator Joyce Boerkoel van IndiviDuo.

16012017-Nieuwjaarswandeling-1

Ook het weekendprogramma Expeditie Grunnen van TV Noord was op Ewsum aanwezig zondagmiddag bij deze nieuwjaarswandeling voor singels. Ronald Niemeijer vergezeld met cameraman Jan Sliep en social mediaredacteur Susanne Evers kwamen langs om opnames te maken. In de TV uitzending zondagavond bij RTV Noord waren er helaas geen beelden te zien die gemaakt werden. Wel waren er diverse foto's te zien op de website van RTV Noord van het bezoek aan Ewsum.

16012017-Nieuwjaarswandeling-2

Onder de aanwezigen waren ook een aantal inwoners uit ons dorp. Vol goede moed ging de groep even na 14.00 uur op pad om het dorpsommetje van Middelstum te lopen. Of er nog nieuwe relatie's zijn ontstaan tijdens deze nieuwjaarswandeling is niet bekend.

Onze fotograaf was aanwezig en maakte een klein FOTOVERSLAG.

Bron: Team Middelstum-info (16 januari 2017) foto toestel Janneke van der Laan