Ook vegetarisch kun je Bourgondisch genieten!
Boerderij de Diek’n presenteert: Kookworkshops 2017.
Donderdag 16 februari Kookworkshop "Bourgondisch Vegetarisch"

Vegetarisch eten is in de laatste jaren steeds populairder geworden. Er wordt minder vlees gegeten o.a. om gezondheidsredenen, milieu en omgang met de dieren. De vegetarische keuken is door de jaren mee veranderd, uitgebreid en gegroeid. Veel mensen willen wel minder vlees eten maar in hun beleving wel net zo lekker.

15012017-Boerderij-De-Diekn

Niemand wil het gevoel hebben dat ze iets missen. En dat is in de vegetarische keuken ook helemaal niet nodig! Ook vegetarisch kun je Bourgondisch genieten!

Wegens groot succes in 2016!
Nog een keer in 2017 met nieuwe verassende recepten en tips. Mis het niet... De kookworkshop duurt inclusief het eten ca 3 uur en start om 18.00 uur. Je krijgt leuke recepten en tips mee naar huis. De kosten zijn €49,50 per persoon inclusief welkomstdrankje.

Geef je op via info@dediekn.nl 

Bron & foto: Boerderij de Diek’n (15 januari 2017)