Een musical met jou in de hoofdrol!
Uitnodiging voor alle kinderen van Middelstum.

Ben je tussen de 4 en 12 jaar en lijkt het jou ook zo leuk een keer te schitteren in een musical? Nou, dat kan! Op zaterdag 4 februari verzorgt theatergroep De Vliegende Speeldoos een heel bijzonder, leuk en flitsend programma, waarbij we in maar liefst één dag een musical gaan instuderen!

15012017-Musical-Mozes

De musical heet ‘Mozes’ en gaat over Mozes die een wel heel bijzondere en belangrijke opdracht krijgt. Een onvergetelijke ervaring! De musical wordt in één dag met jullie ingestudeerd onder begeleiding van echte acteurs, zangers en dansers. Aan het eind van de dag spelen jullie samen met hen een fantastisch en stralend optreden. Uiteraard voor echt publiek! Want voor de voorstelling aan het eind van de dag zijn natuurlijk al jullie ouders, verzorgers, broertjes en zusjes, opa’s en oma’s, ooms en tantes en vriendjes en vriendinnetjes van harte welkom om te komen kijken naar de musical ‘Mozes’.

De dag begint om 10:15 uur voor de kinderen van groep 3 t/m 8. Kinderen van groep 1 & 2 worden om 12:30 uur verwacht. De voorstelling van de musical begint om 16.00 uur en zal tot ca. 17.30 uur duren.

Waar? In de Hoeksteenkerk, Burchtstraat 23, Middelstum.

Wil je meedoen met deze bijzondere musical en deze leuke dag, die je nooit meer zult vergeten, stuur dan een mailtje met je naam, leeftijd, basisschool en groep, telefoonnummer en e-mailadres naar Alyke Zuidhof zuidhof@planet.nl of Tria van der Valk tzwerver@zonnet.nl

Er kunnen maximaal 120 kinderen meedoen, dus reageer snel, want vol = vol!

Eind januari ontvang je dan van ons nadere informatie over deze dag.

Graag tot dan!

Bron: Alyke Zuidhof en Tria van der Valk (15 januari 2017)