Nieuwjaarswandeling voor singles.

Middelstum – Nieuwjaarswandelingen worden altijd goed bezocht! Trek ook je wandelschoenen aan om de oliebollen er weer af te lopen in goed gezelschap. Zondagmiddag 15 januari organiseert Joyce Boerkoel van Relatiebemiddeling IndiviDuo weer een wandeling. Alle singles uit het Noorden zijn welkom om hieraan deel te nemen. Het is niet nodig om eerst lid te worden. Om 13:00 uur worden de deelnemers ontvangen met een kop koffie of thee bij Theeschenkerij Ewsum in Middelstum. Na een eerste kennismaking gaan de wandelaars op pad voor een wandeling van bijna 7 km.

 09012017-Dorpsommetje-1

De wandeling start bij de borg en loopt rond de oude wierde van Middelstum. Deze wandeling wordt door iedereen Ommetje genoemd. Via oude paden lopen wandelaars door het karakteristiek akkerbouw en het veeweidegebied van het Hogeland en het ruilverkavelingsbos. Na het Ommetje is het mogelijk om het Borgterrein te bekijken dat in oude glorie is hersteld.

De wandeling eindigt weer bij de Theeschenkerij waar de groep wandelaars onder het genot van een drankje napraat. Rond 17.00 uur nemen de deelnemers afscheid van elkaar, tenzij men ervoor kiest om nog een hapje te blijven eten met de groep in Middelstum.

Ewsum-1

De kosten voor de wandeling inclusief 2 consumpties en wat lekkers zijn € 15,-. Vooraf aanmelden wordt op prijs gesteld. Voor meer inlichtingen bel Joyce Boerkoel van IndiviDuo op 06-28633962 of kijk op www.individuo.nl/activiteiten.

Bron: Eemskrant.nl (9 januari 2017) foto toestel Archief