Inwonersonderzoek naar dienstverlening.

De gemeente Loppersum probeert haar dienstverlening zo goed mogelijk op de wensen van haar inwoners af te stemmen. Voortdurend wordt gezocht naar mogelijkheden om onze dienstverlening verder te verbeteren. Daarom doen wij onderzoek naar uw ervaringen met de gemeente. Dit onderzoek is onderdeel van de burgerpeiling waarstaatjegemeente.nl. In 2014 is dit onderzoek voor de eerste keer uitgevoerd in de gemeente Loppersum.

08012017-Enquete

Het marktonderzoekbureau Lexnova is gevraagd om het onderzoek uit te voeren. Ongeveer 2.000 willekeurig gekozen inwoners uit de gemeente Loppersum krijgen in week 2 een brief met het verzoek om deel te nemen aan dit onderzoek. Door middel van de vragenlijst kunnen deze mensen hun mening over en ervaringen met de gemeente Loppersum kenbaar maken. Heeft u een vragenlijst ontvangen? Dan stellen wij het zeer op prijs als u deze wilt invullen.

De resultaten van het onderzoek worden in maart bekend gemaakt.

Vragen?
Mocht u vragen of opmerkingen hebben, neem dan contact op met Jeanique Ham, projectleider onderzoek binnen Lexnova, via 050-313 1133 of jeanique.ham@lexnova.nl.

Bron: Gemeente Loppersum (8 januari 2017) foto toestel Archief