Historische Vereniging Middelstum op facebook.

De facebook pagina Oud Middelstum is vanaf heden de pagina van de Historische Vereniging Middelstum (HVM). De pagina Oud Middelstum werd in januari 2014 opgericht door Ties Groenewold(Oorlogsmuseum Middelstum/bestuurslid HVM).

Sinds 2016 is Jetze Smit(Bestuurslid HVM) ook beheerder van de pagina geworden, mede door het winkeltjes project wat o.a. door hem wordt georganiseerd. Dat betekent dus dat er twee bestuursleden van de Historische Vereniging Middelstum betrokken zijn bij deze pagina. Wij hebben toen onder voorbehoud besloten deze pagina om te dopen naar een pagina voor en door de Historische Vereniging. Na grondig overleg is het besluit dan ook genomen om dit door te laten gaan en wel vanaf 1 jan. 2017.

01012017-HVN

Een frisse start voor de pagina waarin nu niet alleen beeldmateriaal wordt geplaatst, maar ook verhalen, en interessante zaken uit het archief van de vereniging. Dit laatste blijft meestal in het archief en komt wellicht eens tevoorschijn. Nu kunnen wij door dit te delen met het grote publiek er reacties op ontvangen en zo ontstaat er een heel verhaal achter bijvoorbeeld een foto of schrijfsel. Dit kan dan op zijn beurt weer meegenomen worden in ons archief. Naast het plaatsen van allerhande historische zaken zal er nu ook reclame gemaakt worden voor evenementen en lezingen die worden georganiseerd door de Historische Vereniging Middelstum.

De Historische Vereniging Middelstum wensen jullie allen een goede feestdagen en een voorspoedig nieuwjaar!

Bron: Historische Vereniging Middelstum (1 januari 2017)