Naar Archief 2016                                                                                                Naar Archief 2015

Kerstgezelligheid aan de Grachtstraat
bij Dio Marja en Twinset Fashion

Nederland zit met de kerst voor de deur volop in de gezelligheid. Overal in het land, en uiteraard ook over onze landsgrenzen, worden tal van kerstmarkten georganiseerd. In Middelstum kunnen we natuurlijk niet achterblijven, moeten Marja van Diodrogisterij Marja en Renate van Twinset Fashion gedacht hebben. Vandaar dat u deze week voor spectaculaire kerstaanbiedingen bij beide onderneemsters aan de Grachtstraat in Middelstum terecht kunt.

 21122015Kerstinkopen

En dat we niet met zomaar 2 onderneemsters te maken hebben, bewezen beide dames dit jaar al lang en breed. Diodrogisterij was ook dit jaar de beste service drogist van Nederland, met Dio Marja als belangrijke schakel. En Twinset Fashion werd begin 2015 uitgeroepen tot de gezelligste winkel van de provincie Groningen! En deze succesformules laten zich aan het eind van het jaar weer van hun beste kant zien!

De hele week kunt u profiteren van super kerstaanbiedingen. Mist u nog een modieuze kerstoutfit of een mooi kerstcadeau voor onder de boom dat kunt u hiervoor uitstekend terecht aan de Grachtstraat. Speciaal voor deze week openen zowel Dio Marja als Twinset Fashion ook op dinsdag de hele dag de deuren voor u. En donderdagmiddag komt de Kerstman op bezoek en hij zal cadeautjes in de vorm van warme chococlademelk/gl├╝hwein aan u uitdelen. Wilt u het ultieme kerstgevoel mee naar huis nemen dan kan dat ook want de Kerstman gaat graag met u op de foto!

Van de donkere dagen voor kerst is derhalve geen sprake want de Grachtstraat biedt u wederom volop kerstgezelligheid. Voor u de kans om beide succesvolle onderneemsters aan het einde van het jaar nog even met een bezoekje te vereren. Zij zien u graag komen!

Bron: Dio Drogisterij Marja & Twinset-Fashion (21 december 2015)