Naar Archief 2016                                                                                                Naar Archief 2015

Dio Drogisterij Marja en Twinset Fashion
bundelen krachten tijdens Sinterkerst.

Marja van Dio Drogisterij Marja en Renate van Twinset Fashion hebben elkaar weer gevonden in de drukke decembermaand. Toch mooi wanneer je als ‘buren’ in de Grachtstraat elkaar door hectische tijden heen kunt slepen. En zo’n samenwerking levert ook altijd goede ideeën op, een groot voordeel van het gezamenlijk kunnen sparren.

12122015Sinterkerst1

Klanten die wat kochten in één van beide winkels konden meedingen naar een prijs en hier werd gretig gebruik van gemaakt. Uit de deelnemers werden de nodige mensen uitgeloot en verblijd met een mooi Sinterklaascadeau. Voor deze prijswinnaars kon Sinterklaas al niet meer stuk. Ook de kinderen werden niet vergeten. Zij werden getest op hun creativiteit en dat lukte aardig.

12122015Sinterkerst2

Het was kleuren en knutselen geblazen om in aanmerking te komen voor een prijs. En dit leverde de onafhankelijke jury de nodige hoofdbrekens op want de kwaliteit van de inzendingen was hoog. Maar toch werden ook hier de prijswinnaars verblijd met een leuk (extra) Sinterklaaspresentje. Het leverde mooie glimlachjes op!

12122015Sinterkerst3

Uiteraard gaan beide ondernemende dames nu niet bij de pakken neerzitten want de Kerstdagen staan weer voor de deur. Als altijd weer een bijzondere en vaak ook gezellige tijd. Ter verhoging van de feestvreugde kunt u voor alle benodigde kerstaccessoires en een prachtig kerstoutfit deze donkere dagen voor kerst weer terecht in de Grachtstraat. De winkeldeuren staan gastvrij voor u open....

12122015Sinterkerst4

Bron & foto's: Dio drogisterij Marja & Twinset-Fashion (12 december 2015)