Naar Archief 2016                                                                                                Naar Archief 2015

Tafeltennistoernooi voor basisscholieren uit Middelstum.

Op 22 december 2015 organiseert TTV Midstars een tafeltennistoernooi voor basisscholieren uit Middelstum. Wij organiseren dit onder de naam van: Table Stars the Battle! Graag nodigen wij jou en al je vriendjes en vriendinnetjes uit om deel te nemen aan dit gezellige toernooi!

Tijdens deze dag speel je wedstrijden tegen leerlingen van andere basisscholen en kun je ook nog eens punten voor je school verdienen. Wist je dat de school die de meeste punten haalt een uitnodiging krijgt om mee te doen aan de landelijke finale? Maar dat is nog niet alles! We hebben ook leuke tafeltennisspelletjes, ballenrobot etc.) Kortom een hele leuke dag voor iedereen. Opgave voor 17 december via lianda@ratta.nl 

Voor wie is het toernooi?
Het toernooi is voor kinderen uit groep 5,6,7, en 8. Kun je nog niet zo goed tafeltennissen? Dat maakt niets uit! Het is leuk om mee te doen en je leert er veel van. Bovendien ontvangt iedereen een leuk aandenken! Een teamtoernooi, hoe werkt het? Je speelt een teamtoernooi van 4 tegen 4. De wedstrijden zelf zijn wel 1 tegen 1 wedstrijden, de punten van alle vier de spelers worden bij elkaar opgeteld. Er zijn 4 posities, de sterkste speler wordt geacht om op positie 1 te spelen, de daaropvolgende sterkste op positie 2 enz. Als je op positie 2 staat ingedeeld, dan speel je het hele toernooi wedstrijden tegen andere spelers die ook op positie 2 staan ingedeeld. Er wordt gestart met poulewedstrijden en daarna volgen de vervolgrondes. We streven er naar om iedereen zoveel mogelijk wedstrijden te laten spelen.

12122015ShuohanMen

Waar en hoe laat is het toernooi?
Het toernooi wordt gespeeld op onze vereniging: Coendersweg 15a De sportzaal van tafeltennisvereniging Midstars is vanaf 9.30 uur geopend. Om 10.00 uur starten de eerste wedstrijden voor groep 5 en 6. Om 13.00 uur zijn de wedstrijden van groep 7 en 8. Om 12.30 uur is er een demonstratie van Shuo Han Men (lid nationaal jeugdteam) en Anne Vlieg (oud international en tafeltennistrainer). De winnaars van de groepen strijden op 27 januari 2016 wie de beste school is en maakt dan kans om naar het NK in Zwolle te gaan.

Download HIER het opgaveformulier. Vul het in en stuur het voor 17 december op naar lianda@ratta.nl

Bron: TTV Midstars (12 december 2015) foto toestel Archief