Naar Archief 2016                                                                                                Naar Archief 2015

Hippolytushal van naam voorzien.
Er wordt ook weer druk gewerkt om en in de hal.

’t Is vaak net als met een zwangerschap: al ver voordat het kindje geboren moet worden heeft het een naam. Ook de nieuwe sporthal van Middelstum had al een naam voordat de eerste schop de grond in was gegaan. Afgelopen week werd de hal voorzien van zijn naam: HIPPOLYTUSHAL.

Hippolytushal-1

Een prachtig gezicht natuurlijk die prachtige grote letters op de nieuwe hal. Toch had waarschijnlijk niemand bij aanvang van de bouw verwacht dat de letters onder deze omstandigheden op de gevel gemaakt zouden worden.

Hippolytushal-2

Er werd lange tijd niet of nauwelijks gewerkt om en in de hal en iedereen had zo wel zijn of haar mening wat er aan de hand was.

Hippolytushal-3

De redactie van Middelstum heeft De Wind Groep en Rotiinghuis om commentaar gevraagd maar hier werd niet op in gegaan.

Hippolytushal-4

Ook belden we met de persvoorlichter van de gemeente Loppersum en met de verantwoordelijke wethouder. Zodra er meer duidelijkheid is zal dat via dit medium bekend worden gemaakt.

Hippolytushal-5

Inmiddels staan de hekken rond de hal weer open en wordt er in en om de de hal weer volop gewerkt. En dat is natuurlijk positief. Want zo’n schitterende hal met zo’n mooie naam moet toch zo snel mogelijk open?

Hippolytushal-6

In het afgelopen jaar volgde onze cameraman Gerard van Dijken de bouwactiviteiten en legde deze voor u vast op video. Op de link hieronder deel 9 van de nieuwbouw van de Hippolytushal.

Video bekijken MTV klein

Bron: Team Middelstum-info (5 december 2015) foto toestel Jannes Klaassen