Naar Archief 2016                                                                                                Naar Archief 2015

Kerstconcert “Sterren Stralen”
Met medewerking van het Roder Jongenskoor.

Op 13 december 2015 om 19:30 geeft Concordia Middelstum o.l.v. Siemen Hoekstra haar jaarlijkse sfeervolle kerstconcert “Sterren Stralen” in de Hoeksteenkerk te Middelstum. Medewerking wordt verleend door het befaamde Roder Jongenskoor o.l.v. Rintje te Wies en het SMO-orkest o.l.v. Geertje Mars. Voorafgaand aan het concert verzorgt Te Wies een korte workshop speciaal voor koorleden. Ter promotie van het concert heeft Concordia een ludieke Facebook-actie bedacht.

25112015SterrenStralen-1

Sfeer en muzikaliteit gaan hand in hand bij het jaarlijkse kerstconcert “Sterren Stralen” van Concordia Middelstum. De prachtig uitgelichte en versierde Hoeksteenkerk, kerstmuziek bij binnenkomst, samenzang en Koek-en-zopie brengen het publiek als vanzelf in de kerststemming. Dit jaar heeft Concordia een bijzondere gast in haar midden: het beroemde Roder Jongenskoor o.l.v. dirigent Rintje te Wies. Concordia is er bijzonder trots op dat een koor van dit niveau zijn medewerking verleend aan “Sterren Stralen”. Te Wies zal voorafgaand aan het concert van 18:30 – 19:15 uur een workshop verzorgen voor koorleden uit de wijde regio. Deelname is gratis op vertoon van toegangsbewijs. Aanmelden van tevoren is gewenst.

25112015SterrenStralen-2

Concordia o.l.v. dirigent Siemen Hoekstra brengt een keur aan moderne en traditionele kerstmuziek. Het optreden van Concordia wordt afgewisseld met het SMO-ensemble o.l.v. Geertje Mars. Het orkest bestaat onder meer uit leerlingen van Concordia. Ter promotie van dit concert houdt Concordia een ludieke FaceBook-actie. De vereniging roept iedereen op een originele selfie te maken met het affiche voor dit concert prominent in beeld. De prijs is niet mis: een weekendje weg. De winnaar van deze actie wordt bekend gemaakt tijdens het concert en ontvangt een mooie prijs.

Kaarten zijn verkrijgbaar via de leden van Concordia, via contact@mvconcordia.nl of (beperkt) aan de zaal. Voorverkoop en donateurs €10,00. Niet-donateurs bij de kassa €12,50. Meer informatie over dit concert vindt u op www.mvconcordia.nl.

Bron: Muziekvereniging Concordia (25 november 2015) foto toestel Archief