Naar Archief 2016                                                                                                Naar Archief 2015

Sinterklaas is weer in Middelstum aangekomen.
Zowel staf als bril zijn weer terecht.

Alle kinderen uit Middelstum waren gistermiddag dol gelukkig toen ze Sinterklaas en zijn pieten welkom mochten heten in het haventje bij Herberg in de Valk. Per boot kwam de goedheiligman aan, verwelkomt door een grote menigte kinderen uit het dorp.

21112015IntochtSinterklaas-1

Onder muzikale begeleiding van muziekvereniging Concordia werd Sinterklaas met paard en wagen voor een rondtocht door het dorp gereden. In Vita Nova volgde er een programma voor de allerkleinsten. Alles is gelukkig toch nog goed gekomen sprak Sinterklaas. Dankzij het Sinterklaas journaal welke in de afgelopen dagen voor mijn aankomst in Middelstum werd vertoond heb ik mijn staf terug weten te vinden.

21112015IntochtSinterklaas-2

Madelon mailde mij over een vreemde man die er met mijn staf vandoor was gegaan. Dankzij dit mailtje konden we de dader gelukkig opsporen. Ook was de goed heiligman goed te spreken dat een groot aantal kinderen gehoor had gegeven om een vlag te maken met een M erop. Hierdoor kon ik goed zien dat ik in Middelstum was gearriveerd. Gelukkig is ook mijn bril weer terecht, deze werd gevonden door één van mijn hulp pieten. Vanaf vandaag kunnen de kinderen de komende weken tot aan mijn verjaardag weer hun schoentje opzetten.

21112015IntochtSinterklaas-3

Kinderen die mee hadden gedaan aan de wedstrijd om een mooie vlag te maken met een grote M erop konden een prijsje winnen. De prijzen werden aangeboden door Bakkerij Henk Post en DIO Drogiterij Marja uit Middelstum. Op de foto hierboven de prijswinnaars op de foto met Sinterklaas.

Onze fotograaf en cameravrouw Janneke legde de intocht voor u vast. De foto's en beelden kunt u hieronder aanklikken.

FOTOVERSLAG  

Video bekijken MTV klein

Bron: Team Middelstum-info (22 november 2015) foto toestel Janneke van der Laan