Naar Archief 2016                                                                                                Naar Archief 2015

Nieuwbouw Hippolytushal in Middelstum.

Het lijkt op het oog erg stil rond de bouwactiviteiten van de nieuwe sporthal in Middelstum. De hal zou inmiddels al klaar moeten zijn als we naar de planning kijken zoals deze vooraf is gemaakt. Niets is echter minder waar. Bij navraag bij de gemeente Loppersum kregen we te horen dat er wel ter dege nog gewerkt wordt aan de nieuwe hal. 

13112015Hippolytushal-1

Deze week is men begonnen met de infrawerkzaamheden. Dit houdt in dat men de inrichting van de openbare ruimte rondom de hal is gaan oppakken. De werkzaamheden liggen dus niet stil, al lijkt dat op dit moment wellicht wel zo aldus een woordvoerder van de gemeente.

13112015Hippolytushal-2

Zodra er meer bekend is wanneer de hal in gebruik genomen gaat worden horen wij als redactie hier meer over van de gemeente. Onze cameraman heeft nog wat beeldmateriaal van de nieuwbouw gemaakt van na de bouwvakvakantie. In deel 8 ziet u beelden van de bouwactiviteiten van de maand augustus.

Video bekijken MTV klein

 

Bron: Team Middelstum-info (13 november 2015) foto toestel Janneke van der Laan