Naar Archief 2016                                                                                                Naar Archief 2015

Afscheid van Huismeester Henk Smit.

Op 30 oktober heeft in het teken gestaan van het afscheid van Henk Smit als huismeester van het Zonnehuis Hippolytushoes. Na bijna 35 jaar trouwe dienst houdt Henk ermee op. Henk heeft bijna 35 jaar lang lief en leed met het Hippolytushoes gedeeld.

04112015AfscheidHenkSmit-2

Zoals hij zelf aangaf heef hij veel meegemaakt. Hoogte en dieptepunten. Van bijna faillissement naar nieuwbouw, van fusie naar fusie. Voor ons, als bewoners en medewerkers, zullen wij zijn grappen en grollen, zijn luisterend oor en af en toe zijn eigenwijsheid missen. Dat heeft hij op zijn afscheid dan ook geweten. In grote getale waren de mensen op zijn afscheid gekomen. Door familie was er een militaire jeep geregeld die hem op kwam halen. Zijn dierbaren inclusief zijn kleinkinderen waren aanwezig. Er werden speeches gehouden door Hoofd Technische Dienst, Hoofd Zorg en zijn vrouw Immie. En als klap op de vuurpijl hadden de collega's van Henk nog een ABC gemaakt. Wij wensen Henk en zijn familie veel geluk en een mooie toekomst toe.

04112015AfscheidHenkSmit-1

Henk nogmaals bedankt voor alles wat je gedaan en betekend hebt voor het Zonnehuis Hippolytushoes.

Bron & foto's: Zonnehuisgroep Hippolytushoes (4 november 2015)