Naar Archief 2016                                                                                                Naar Archief 2015

Kom in beweging.
Een bijzondere jeugddienst.

Op zondagmorgen 8 november 9.30 uur wordt er een jeugddienst georganiseerd. Het is niet alleen een jeugddienst maar ook een sportdienst. Het thema van de dienst is: Kom in beweging. Een actieve dienst waarin er veel gaat gebeuren en sporten en bewegen een belangrijke rol zullen spelen.

26102015kominbeweging

Maar wat heeft sport nu met geloven en de bijbel te maken? Samen proberen we hier een antwoord op te vinden. Een groot deel van de jongerenjeugdclubs zal actief aan deze dienst mee werken. En dan zijn we natuurlijk op zoek naar actieve maar ook passieve sporters. We hopen dat iedereen die aan sport doet of heeft gedaan of er in ge├»nteresseerd is iets mee wil nemen naar de kerk dat te maken heeft met die sport. Dat kan zijn je ren- of voetbalschoenen, badmintonracket ,hockeystick of wandelschoenen.

Maar je kunt natuurlijk ook denken aan je racefiets, voetbal of badpak of een schaakstuk. En wat te denken van je paard of pony maar met die laatste twee zullen koster Gerhard en Annemiek wel niet zo blij zijn. Maar neem allemaal iets mee naar deze bijzondere dienst. Want het is alleen al leuk om anderen te laten zien waar jij mee bezig bent!

Iedereen is welkom!

Bron: PKN Middelstum (26 oktober 2015) foto toestel Jannes Klaassen