Naar Archief 2016                                                                                                Naar Archief 2015

v.v. Middelstum moet zijn meerdere erkennen in Amicitia VMC.

Middelstum heeft aan de laatste 4 wedstrijden in deze competitie slechts 1 schamel punt over gehouden. Vorige week speelde de ploeg van Jan Jaap Zijlstra gelijk in en tegen Harkstede (2-2). De blauwhemden liepen zaterdagmiddag in de thuiswedstrijd tegen Amicitia VMC opnieuw tegen een nederlaag aan. Amicitia VCM , de nummer 2 op de ranglijst,  won verdiend op het sportpark in Middelstum met 0-4.

001

Al voor rust was het betere van het spel voor de ploeg uit Groningen dat bij rust al met 3-1 voor had kunnen staan. De Stadjers waren in de afronding zeer slordig waardoor Middelstum lang in de wedstrijd bleef. Zo had Middelstum tegen de verhouding in zomaar met 1-0 voor kunnen staan bij rust, maar zag Ivan Milkovic zijn schot op de paal belanden.

011

In de eerste 20 minuten na rust leek Middelstum wat meer grip op de wedstrijd te hebben gekregen en voetbalde men aardig mee met de Groningers. Toch kwamen de bezoekers na een kwartier op voorsprong door Berghuis 0-1. Daarna ging het met het spel steeds slechter bij de thuisploeg en verloor men een kwartier voor tijd ook nog Michel de Graaf die in een duel verkeerd terecht kwam en door zijn enkel klapte. De Graaf kon niet verder spelen, en gevreesd wordt dat hij langere tijd niet inzetbaar zal zijn voor de ploeg. In het laatse kwart van de wedstrijd liepen de bezoekers uit Groningen uit naar een 0-4 overwinning.

020

Middelstum is door deze nederlaag weer onderin de 4e klasse C beland, en staat momenteel op de 11e positie meet 8 punten uit 7 duels. Komende zaterdag speelt men voor de beker thuis tegen PKC uit Groningen dat uitkomt in de 1e klasse. Een week later gaat de ploeg op bezoek bij Boerakker.

Middelstum-Amicitia VMC (0-0) 0-4: 60. Berghuis 0-1, 65.Cees Jan Diepeveen 0-2, 75. Koop 0-3, 84. Mekel 0-4. 

Het FOTOVERSLAG van deze wedstrijd.

Bron: Sportredactie Middelstum-info (18 oktober 2015) foto toestel Jaap van der Laan