Naar Archief 2016                                                                                                Naar Archief 2015

Bomvolle kerk bij optreden zandkunstenaar.
Dit was een geweldig mooie middag.

Het optreden in de Hoeksteenkerk van zandkunstenaar Gert van der Vijver is zeer succesvol verlopen. De kerk en alle kerkzalen waren tot de laatste stoel bezet. Er moesten op het laatst zelfs mensen naar huis omdat er gewoon geen plaats meer was! Volgens " koster Gerhard" waren er zeker 1100 bezoekers en dat is een nieuw bezoekersrecord.

12102015Zandkunstenaar-1

Een samengesteld koor van kinderen van de drie basis scholen begonnen de middag met een welkomstlied. Hierna was "het woord" aan Gert van der Vijver. Ademloos keken de 1100 bezoekers naar de grote schermen of tv's die overal in de kerk en zalen hingen. Met open mond van verbazing keken sommige kinderen naar de tekeningen die net zo snel verdwenen als ze weer tevoorschijn werden getoverd. En als het even wat gek ging werd er volop gelachten. Iedereen ging volledig op in een wereld van fantasie.

12102015Zandkunstenaar-2

In de pauze trad een groot a hoc koor op met prachtig lied dat ging over het licht. Kleine lampjes werden er en der door kerk verdeeld. Ook de tweede voorstelling van Gert die ging over het licht van 4 kaarsjes werd weer ademloos bekeken.

12102015Zandkunstenaar-3

De middag werd beĆ«indigd door de kinderen die een prachtig lied zongen over het Feest, Toen de confetti daadwerkelijk uit de lucht kwam vallen was het feest helemaal compleet. De organisatie was zeer tevreden en sprak nogmaals grote dank uit aan alle sponsoren die dit mogelijk hebben gemaakt.

Van het optreden van zandkunstenaar Gert van der Vijver is een FOTOVERSLAG gemaakt.

Bron: Team Middelstum-info (12 oktober 2015) foto toestel Jannes Klaassen