Naar Archief 2016                                                                                                Naar Archief 2015

Open dag begraafplaats.

Zaterdag 3 oktober is van 10.30 tot 14.00 uur voor de tweede keer een "Open dag" op de begraafplaats aan de Delleweg in Middelstum. Net als het vorig seizoen wil de vrijwilligersgroep "Herstel begraafplaats" de mensen uitnodigen om het werk dat zij het afgelopen seizoen hebben verricht te laten zien en een eventuele uitleg daarbij te geven. Samen met wethouder Pier Prins zal het seizoen 2015 worden afgesloten, dit door middel van het terug leggen van een steen op een volledig gerestaureerd monument.

29092015opendagbegraafplaats

De inmiddels bekende melkbus zal ook weer op de begraafplaats staan, deze zien de vrijwilligers graag gevuld om het komende seizoen de werkzaamheden weer te kunnen financieren. Er is op deze afsluitende dag ook een uitleg van het Grafsymboliek dit d.m.v. foto's en tekstueel. Het weer lijkt goed te zijn die dag en de vrijwilligers hopen op net zo'n groot succes als de vorige "Open dag".

Bron en foto: Historische vereniging (29 september 2015)