Naar Archief 2016                                                                                                Naar Archief 2015

Bedrijf in The Picture!
Hier alweer de derde aflevering van deze nieuwe rubriek.

Mijn naam is Marjolein Drent 34 jaar jong en moeder van 4 kinderen. 4 maanden geleden ben ik begonnen met Martjesmarkt. Ik ben al jaren bezig met tweedekanskleding en help ook vaak anderen met kleding die het niet zo ruim hebben. Ik heb al vaker gekeken naar bedrijfsruimtes om te huren om dit op te starten maar de huren waren mij te hoog.

19092015 BIP 1

Ik ben nu 4 maanden open en merk dat het al drukker word in de winkel....mensen komen van allerlei dorpen rondom middelstum mij bezoeken. Dus de zaken gaan best goed. Mijn klanten komen overal vandaan, daarom kan ik heel kritisch zijn naar wat ik ophang en als je iets bij mij koopt is de kans groot dat je niet in de jas van je buurvrouw loopt. 

19092015 BIP 2

Er wordt ontzettend veel kleding ingebracht . Ik heb al 118 mensen op mijn lijst staan en dan heb je ook nog mensen die kleding brengen en er niets voor willen hebben. Het is geen ingewikkeld systeem ( de inbrenger geld te geven) maar voor mij maar wel veel (administratief) werk.

19092015 BIP 3

Er wordt ook veel kleding gebracht wat ik niet geschikt vind voor de winkel.....helaas zal ik dan sommige mensen misschien teleurstellen doordat ze geen geld terug krijgen gestort op hun rekening.
Alleen moderne kleding en niet verwassen kleding wordt bij mij verkocht of hele leuke vintage items en duurdere merken.

19092015 BIP 4


Als je kleding bij me brengt moet je ook een beetje geluk hebben dat er net iemand komt die jou kleding leuk vindt en dan moet het ook nog passen. Ik doe mijn best voor iedereen maar ben altijd heel duidelijk dat je niets moet verwachtten en elke euro is dan leuk mee genomen. Als het niet verkocht is na 2 maanden doneer ik het aan de voedselbank of een ander goed doel waar vraag naar is.

19092015 BIP 5


Het leukste wat ik heb meegemaakt dat ik kleding nog niet eens had gelabeld en ook al had verkocht, dat mensen het geld wat ze bij mij verdiend hebben weer bij mij uitgeven en dat iedereen die binnenkomt verbaasd is over hoe leuk de winkel eruit ziet. Ik heb niet alleen tweedekanskleding er hangen ook nieuwe dingen tussen van kledingwinkels. Laatst ben ik benaderd door een kledingwinkel uit Hoogeveen die hun restanten bij mij willen verkopen en dat zijn ook leuke dingen om erbij te hebben.

19092015 BIP 6

Ik heb ook een website en dat is www.martjesmarkt.nl. Ik heb niet echt een speciale aanbieding voor de bezoekers van Middelstum-info maar bij mij kan je natuurlijk de leukste kleding scoren voor een prikkie. 

Ook met uw bedrijf in deze rubriek? Ook sponsor van Middelstum-info en ook belangstelling om uw verhaal te vertellen? Laat het ons dan horen. We komen dan graag langs en het kost u helemaal niets!!

Bron: Team Middelstum-info (19 september 2015) foto toestel Jannes Klaassen