Naar Archief 2016                                                                                                Naar Archief 2015

Hobbyist zoekt Hobbyisten.
Samen maken we er iets leuks van.

Hij is er ruim een dag mee aan het bouwen geweest en dat kun je dan ook zien. Alles is tot op de millimeter precies nagebouwd. En dan hebben we het over de raffinaderij met al zijn toebehoren die bij Klaas Poort op een grote tafel in de schuur staat.

18092015KlaasPoort-3

Afgelopen zaterdag stond hij met een gedeelte van zijn verzameling op het Concordiaplein tijdens de Oldtimershow. En dat heeft hij geweten. "Mensen spreken me gewoon op straat aan" vertelt hij me. Nu heeft deze hobbyist een ander groot plan. Hij wil graag andere hobbyisten uit de voormalige gemeente Middelstum ontmoeten om zo samen een soort tentoonstelling over hun hobby's te organiseren.

18092015KlaasPoort-1

Er zijn vast heel mensen met mooie hobby's en bijzondere verzamelingen . En dat kan zo verschillend zijn: Postzegels, Koi Karpers, antiek, ansichtkaarten met kerken erop, modelvliegtuigen en zo kunnen we nog wel even doorgaan. "Alles kan, alles mag, we moeten er samen iets leuks van maken"

18092015KlaasPoort-2

"Vaak weet je niet eens wat iemand bij je in het dorp of zelfs in je straat doet" vertelt Klaas enthousiast. "Als we elkaar nu eens ontmoeten en elkaar en andere belangstellenden laten zien wat we doen en hoe mooi onze hobby is dan is dat toch geweldig?"

18092015KlaasPoort-4

Klaas Poort (telefoon 0595-552076) zoekt dus dorpsgenoten die samen met hem aan de slag willen om deze tentoonstelling op te zetten.

"Ik heb al een draaiboek en sta regelmatig op internationale tentoonstellingen, dus ervaring genoeg"

Belangstelling: bel hem gewoon eens op of ga een keertje langs want hij kan er alles over vertellen.

18092015KlaasPoort-5

Maar neem dan wel de tijd want hij is maar zo niet uitgepraat over zijn hobby.

Alvast meer over de hobby van Klaas weten:

Ga naar Google en typ daar in: : Jan Boerdam Fraamklap.

Binnenkort gaat Middelstum TV met deze bijzondere boeiende hobbyist in gesprek.

18092015KlaasPoort-6

Bron: Team Middelstum-info (18 september 2015) foto toestel Jannes Klaassen