Naar Archief 2016                                                                                                Naar Archief 2015

Wie heeft mijn jas gevonden?

Sinds vrijdag 4 september ben ik mijn zwarte Alfa College jas kwijt. Ik ben alle mogelijkheden al bij lang geweest waar ik hem zou kunnen zijn verloren. Geïnformeerd bij Qbuzz, bij de gene waar ik in de auto zat naar huis. Het hele huis nagezocht.

  17092015Jasvermist

Mijn laatste optie is dat ik hem ben verloren toen ik van uit de bus naar de gymzaal aan de Coendersweg ben gelopen. Alleen in mijn beleving heb ik hem aan de haak gehangen in de gymzaal omdat de jas nat was. Of ik moet hem zijn verloren na de training toen ik in de auto stapte. Vermoedelijk heb ik mijn jas dan niet goed in mijn tas gedaan en dat ie op deze manier uit mijn tas is gevallen. Ik kan het anders niet bedenken. Of dat hij wel is blijven hangen en dat iemand hem ergens heeft neer gehangen in de sporthal waar wij nog niet hebben gekeken.

Dus is er iemand die een zwarte Alfa College jas heeft gevonden dan hoor ik het graag. Ik heb foto's bijgevoegd, hoe de jas er uit ziet (zie hierboven). Alleen dan staat op die van mij het logo van het Alfa College. Voor op de borst in kleine letters en achter op mijn rug met grotere letters.

Bron & foto's: Anouk Werkman 0595-551623/06-13030468 (17 september 2015)