Naar Archief 2016                                                                                                Naar Archief 2015

Geslaagd afscheidsfeestje huiskamercafé Westerwijtwerd.

Het was een zeer geslaagd afscheidsfeestje van het huiskamercafé in Westerwijtwerd! De hele dag was er volop belangstelling en waren er enthousiaste reacties van de bezoekers. Eke reed eerst mee in de oldtimer-rit en kwam toen al wuivend vanaf de achterbank van een prachtige oldtimer langs het café gereden. Ze is aan het einde van de middag nogmaals naar Westerwijtwerd gekomen, ditmaal met haar broer en heeft uitgebreid kunnen genieten van iedereen die kwam bijpraten.

15092015Huiskamercafe-1

De stamtafel zat weer vol met haar oude stamgasten en dat was heel gezellig. De kleinkinderen van smid Klunder (de smid die samen met zijn vrouw voor Tinus en Eke het café bestierde) waren er ook, dus konden we op de foto met 3 'generaties' uitbaters van het huiskamercafé! 

15092015Huiskamercafe-2

Symbolisch zijn de eerste schrootjes verwijderd met Tinus zijn oude koevoet en die hebben mensen mee naar huis genomen als souvenir. Eke heeft een aantal van deze vrijgekomen schrootjes zelfs voorzien van haar handtekening!

15092015Huiskamercafe-3

In een kort stukje video leggen de "nieuwe" uitbaters (Katrien en Thomas Dresscher) van het huiskamercafé in Westerwijtwerd uit wat of de plannen zijn.

Video bekijken MTV klein  FOTOVERSLAG

Bron & foto's: Katrien en Thomas Dresscher (15 september 2015)