Naar Archief 2016                                                                                                Naar Archief 2015

Nog te veel lege stoelen.
Topsport in eigen dorp.

Het heeft even geduurd maar eindelijk is het dan zover: Klimaatgroep Stars is terug in de eredivisie tafeltennis. En dan hebben we het over het hoogste niveau tafeltennis van Nederland.

13092015Topsport-1

Alles hebben bestuur en vrijwilligers er aan gedaan om bekendheid aan deze eerste wedstrijd te geven: Flyers, Facebook en persberichten werden veelvuldig verspreid. Maar er waren toch nog te veel lege stoelen. En dat verbaast me iedere keer weer.

Topsport in eigen dorp en dan geen volle zaal. Er heerst altijd een prima sfeer in de knusse sporthal aan de Coendersweg. De entree is gratis entree en is altijd hoop gezelligheid en gezonde wedstrijdspanning,
En waar drink je nog gewoon een biertje langs de lijn terwijl je naar de wedstrijd kijkt? Hier is geen gescheld en gemopper. Hier wordt genoten van TOPSPORT en krijgt ook de tegenstander een applaus.

13092015Topsport-2

In de kantine is het goed toeven en de biertjes, drankjes en gehaktballen smaken er prima. O ja..de eerste wedstrijd ging met 1-5 verloren.

Hopelijk de volgende keer een nog wat vollere zaal. Onze fotograaf was aanwezig bij het eredivisiedebuut van KlimaatgroepStars en maakte een FOTOVERSLAG.

Bron: Team Middelstum-info (13 september 2015) foto toestel Jannes Klaassen