Naar Archief 2016                                                                                                Naar Archief 2015

Fotografe en tekstschrijver Yolanda Wals geeft workshops.

Digitale fotografie is helemaal in op dit moment. Veel mensen kopen een digitale spiegelreflex- of syteemcamera, maar weten eigenlijk niet hoe ze alle mogelijkheden kunnen benutten. Fotografe Yolanda Wals heeft een groot aanbod aan leuke, leerzame cursussen en workshops voor zowel de beginnende als gevorderde fotograaf. Ook voor familiefoto's en trouwreportages kan men bij Yolanda Wals Tekst- en Fotobureau terecht. Naast de fototak is er de tekstafdeling.

Fotobureau-Yolanda Wals

Yolanda Wals Tekst- en Fotobureau is een all round bedrijf, dat zich richt op zowel bedrijven en (overheids)instellingen, als media en particulieren. Met maar liefst 35 jaar ervaring in zowel het schrijven van teksten als het maken van fotowerk, bent u bij haar aan het juiste adres. Heeft u ook moeite met het samenstellen van een goede, aansprekende tekst voor een nieuwsbrief, personeelsblad of brochure? Maar bent u wel overtuigd van het nut ervan? Yolanda Wals Tekst- en Fotobureau biedt dé oplossing. Wij zijn al meer dan dertig jaar hét adres voor het schrijven en redigeren van uw communicatieve uitingen. Als geen ander weten wij hoe belangrijk een goede tekst is om uw product op de juiste manier onder de aandacht te brengen. Niet alleen richting uw (toekomstige) klanten, maar ook richting uw eigen personeel. Wij kunnen helpen met uw personeelsblad, uw nieuwsbrief, het samenstellen van persberichten, brochures, websites, mailings of het schrijven van een uitgebreide offerte voor een Europese aanbesteding. U kunt het zo gek niet bedenken of wij schrijven het.

Kijk voor alle mogelijkheden op www.yolandawals.nl.

Bron: Tekst en Fotobureau Yolanda Wals (9 september 2015)