Naar Archief 2016                                                                                                Naar Archief 2015

Feestelijk afscheid nemen van het oude huiskamercafé.

Voordat we in het huiskamercafé aan de slag gaan volgende week (aardbevingsschade herstellen etc) en er daardoor toch wat zal veranderen nog een laatste kans voor iedereen om te genieten van de oude vertrouwde 'Tinus en Eke-uitstraling'!

Iedereen is welkom om zaterdag 12 september tussen 16.00 en 21.00 langs te komen om feestelijk afscheid te nemen. Wij zorgen voor lekkere hapjes, Eke is er ook bij en je mag een stukje oud café (schrootje!) van de muur halen en mee naar huis nemen als souvenir!

08092015Huiskamercafewesterwijtwerd

Tussen 10 -17 uur diezelfde zaterdag zijn we ook open voor Open Monumentendag. We geven een kijkje in de (bouw)geschiedenis van het pand en laten zien welke schatten al ontdekt zijn tijdens het eerste deel van de restauratie. Restauratie architect Harry Haak is aanwezig voor informatie en vragen.

Daarna zijn we pas komend voorjaar weer open, maar wel met een weer stevig en toekomstbestendig huiskamercafé!

De foto is gemaakt door Eveline van Duyl (zij exposeert haar beeldende kunst in de kerk van Westerwijtwerd dit weekend, dus dat is goed te combineren!)

Bron: Katrien en Thomas Dresscher (8 september 2015) foto toestel Eveline van Duyl