Naar Archief 2016                                                                                                Naar Archief 2015

Handjevol bezoekers tijdens slotmiddag zwembad.

Het zat ook gistermiddag niet mee tijdens de laatste open dag van het zwembad in Middelstum. In dezelfde trend als ook deze zomer is verlopen was het ook nu veel te koud om een duik te nemen in "ons" mooi instructiebadje aan de Coendersweg. Jammer, dat het weer niet meewerkt op deze laatste middag van dit zwemseizoen hoorde je meniging zeggen.

06092015Afsluitingzwembad-1

Vanmiddag (zondag 6 september red) mogen de honden van het dorp traditioneel als laatsten nog een duik nemen, maar dan is het ook difinitief afgelopen voor dit zwemseizoen. Volgend jaar als het zwembad opnieuw open gaat zal de speelweide verplaatst zijn. Ook zal de oude sporthal aan de Coendersweg er dan niet meer zijn.

06092015Afsluitingzwembad-2

De vrijwilligers van het zwembad sloten gisteravond af met een heerlijke BBQ. Zonder deze vrijwilligers zou het ook niet mogelijk zijn om het zwembad van Middelstum open te kunnen houden. Vrijwilligers bedankt voor jullie inzet.

06092015Afsluitingzwembad-3

Onze fotograaf was gistermiddag aanwezig tijdens de slotdag en maakte een FOTOVERSLAG.

Bron: Team Middelstum-info (6 september 2015) foto toestel Janneke van der Laan