Naar Archief 2016                                                                                                Naar Archief 2015

Oldtimerdag tijdens open monumentendag.

Op zaterdag 12 september 2015 organiseren de ijsclub  ”IJSBAAN MIDDELSTUM” ijsvereniging “DE SCHAATS” en HC "De Witte Dobber"  tijdens de open monumentendag, een oldtimerdag op en rond het Concordiaplein. Iedereen die in het bezit is van één of meerdere oldtimer- auto’s, tractoren, motoren, brommers of fietsen, is hierbij van harte uitgenodigd om vanaf elf uur op het Concordiaplein te verschijnen.

Omdat het de “open monumentendag” is, wordt er af en toe wat door het dorp gependeld met een aantal auto’s. Met of zonder passagiers. Om twee uur wordt er met een aantal bewoners van het Hippolytushoes een rondrit gemaakt.

Aan dit evenement kan iedereen die op een of andere manier betrokken is bij Middelstum meedoen.

De vaargroep met hun modelbootjes zijn aanwezig en er zullen kramen beschikbaar zijn voor degenen die hun hobby of verzameling willen laten zien

Opgave is niet verplicht, maar de organisatie wil graag weten hoeveel oldtimers er ongeveer kunnen worden verwachten op 12 september. Als u aanwezig bent met een oldtimer dan graag voor 10 september even aanmelden bij één van onderstaande personen:

Henk Aikema, Schoolstraat 5, telefoon 06-50223841 of emailadres fam.aikema@planet.nl
Anne Huitsing, Grachtstraat 11, telefoon 06-51691863 of emailadres a.huitsing@loppersum.nl
Jan Donkerbroek, Burchtstraat 44, telefoon 06-50656663 of emailadres dehalte@ziggo.nl  

Vorig jaar was de oldtimerdag een groot succes. Wij gaan ervan uit dat dit ook dit jaar weer het geval zal zijn. Zeker een bezoekje waard.

Bron: IJsbaan Middelstum, De Schaats en HC "De Witte Dobber" (28 augustus 2015) foto toestel Jannes Klaassen