Naar Archief 2016                                                                                                Naar Archief 2015

Jammer het zit er alweer op.
Speelweek Middelstum erg succesvol.

Dag 3 van de speelweek alweer, wat gaat het toch snel. Om 13.00 zijn we begonnen met de hutteninspectie en daarna het slopen van de hutten. Rond 14.00 uur zijn de kinderen vertrokken naar het zwembad voor een verfrissend middagje zwemplezier! Totaal geen straf met het prachtige weer.

Speelweek 2015 Middelstum Dag-3-1

Ondertussen heeft het klusteam met behulp van de Brandweer de hutresten in de brand gestoken voor een mooi kampvuur, na jaren eindelijk weer terug van weggeweest.Om 16.00 uur kwamen de zwemmers weer terug en konden ze genieten van het kampvuur, de disco van Niek en Jasper en de lekkere barbecue natuurlijk.

Speelweek 2015 Middelstum Dag-3-2

 

Om 19.00 uur was het voor de kleinste groepen afscheid nemen en de oudste groepen gingen na wat relaxen naar de sporthal om de slaapspullen klaar te leggen. Het was nog even wachten op de schemering maar toen die er was gingen de groepen 10 t/m 12 het bos in voor een spooktocht, waar ze de longen uit hun lijf geschreeuwd hebben. Daarna lekker slapen in de sporthal tot ze vanmorgen om 08.00 uur wakker gemaakt werden door "kerstman" Jibbe.

Speelweek 2015 Middelstum Dag-3-3

 

Toen was de speelweek alweer voorbij, de allerlaatste voor het bestuur zoals hij nu is want Robert Vriesema, Nathalie Oldenhof en Silvia Bakker nemen na deze week afscheid van de speelweek. Mariska Medema en Hester Meinders worden vanaf volgend jaar versterkt door Attje van der molen,Esther Mulder,Ineke Wiersema en de nieuwe voorzitter Anne Kampstra.

Speelweek 2015 Middelstum Dag-3-4

Via deze weg willen wij als bestuur van de speelweek iedereen bedanken die de speelweek weer tot een succes hebben gemaakt.

Speelweek 2015 Middelstum Dag-3-5

Onze fotograaf was op alle dagen aanwezig tijdens de speelweek van Middelstum en maakte ook op dag 3 een mooi FOTOVERSLAG.

Speelweek 2015 Middelstum Dag-3-6

Bron: Vrijwilligers Speelweek Middelstum (14 augustus 2015) foto toestel Janneke van der Laan