Naar Archief 2016                                                                                                Naar Archief 2015

Bedrijf in the Picture!
Dank je wel aan onze sponsoren!

Een nieuwe rubriek op Middelstum-info. Eigenlijk een " dank je wel" verhaal vanaf onze kant. Wij van Middelstum-info zijn onze sponsoren dankbaar voor hun jaarlijkse financiële steun. Dankzij die steun kunnen wij als website bestaan. In de rubriek Bedrijf in the picture mogen grote en kleine bedrijven zich voorstellen aan de lezers van Middelstum-info. En dat zijn er nog al wat. Iedere dag kijken er gemiddeld meer dan 1000 mensen even op Middelstum-info om het laatste nieuws over ons mooie dorp te lezen. Aantallen waar we nog iedere keer trots op zijn.

Petraklinkhamer-1

Het tweede bedrijf dat zich voorstelt is Petra Klnkhamer. Zij heeft onlangs haar eigen pedicure salon geopend aan de Korenlaan. In een sfeervolle kamer op de bovenverdieping van hun woning is alles aanwezig om van ruwe voeten weer prachtige voeten te maken. In een professionele stoel wordt zojuist een klant behandeld. Wij mogen even meekijken en zien spannende mesjes en draaiende mini schuurmachinetjes. En heel veel watjes met zalfjes en geurtjes.

Petraklinkhamer-3


Petra is een vakvrouw eerste klas want dat heb ik zelf mogen ervaren. Toen de foto's klaar waren zei ze: "Ga maar even zitten dan doe ik je voeten ook even". Echtgenoot Jaap schonk me een koud biertje in. Een heerlijke verrassing op een zomerse vrijdagavond.

Hier het verhaal van Petra.

1. Wil je je even voorstellen?

Mijn praktijk heet 'Pedicure Petra Klinkhamer'. De praktijk bevindt zich op de 1e etage aan de Korenlaan 16 te Middelstum.

2. Hoe lang ben je al pedicure?

Sinds het voorjaar van 2015 ben ik officieel met de praktijk gestart en kunnen mensen al bij mij terecht voor diverse voetbehandelingen. Op 3 juli ben ik geslaagd voor het praktijkexamen en mag ik mij gediplomeerd pedicure noemen.

Petraklinkhamer-5

3. Wat doet een pedicure eigenlijk?

Een pedicure is iemand die je voeten verzorgt. Je kan naar een pedicure toe gaan, maar soms komt ze ook bij je thuis. Een standaard pedicurebehandeling bestaat uit het verzorgen van de nagels en de nagelomgeving, het verwijderen van eventuele likdoorns en overtollig eelt. Daarna worden de voeten met een mechanische frees mooi zacht gefreesd. Ter afsluiting volgt een korte massage met een verzorgende crème. Daarnaast kun je ook bij mij terecht voor diverse andere voetbehandelingen.

4. Hoe word je pedicure?

Door het volgen van een 1 jarige opleiding bij de Noord Nederlandse Academie. Naast theoretische kennis ten aanzien van de werking van het menselijk lichaam en in het bijzonder de anatomie en pathologie van de benen en voeten oefen je iedere week in de praktijk.

Petraklinkhamer-7

5. Is het vies om aan iemands voeten te zitten?

Deze vraag krijg ik vaker en nee ik vind het niet vies. Voeten worden in de dagelijkse verzorging van het lichaam vaak vergeten. Als pedicure is het mijn streven om mijn klanten met goed verzorgde voeten naar huis te laten gaan!

6. Zijn mensen bang om bij je te komen?

Soms bekennen mensen aan mij dat ze er tegenop zien om hun voeten te laten aanraken door mij. In alle gevallen zeggen ze na afloop dat het hun 100% is meegevallen. In de meeste gevallen is de behandeling namelijk pijnloos!

7. Heb je ook leuke ervaringen als pedicure?

Tijdens de braderie op 4 juni heb ik er gestaan om mijzelf te presenteren en ik gaf als ludieke actie gratis scrubbehandelingen. Maar dan moet je wel vrijwilligers hebben natuurlijk! Dat is dankzij een aantal dames een groot succes geworden, we hadden veel bekijks.

Petraklinkhamer-2

8 Heb je ook een Website?

Ja zeker, www.pedicurepetraklinkhamer.nl , daar kun je alle informatie vinden over behandelingen, tarieven en contactmogelijkheden.

9 Heb je nog een leuke aanbieding voor de lezers van Middelstum-info?

Je een hele leuke aanbieding: tot 1 oktober 2015 krijg je bij de eerste afspraak een kennismakingskorting van € 5 op een voetbehandeling naar keuze. Daarnaast heb ik voor vaste klanten de stempelkaart geïntroduceerd, bij inlevering van een volle stempelkaart krijgt de klant € 5 korting bij de eerstvolgende behandeling!

Ook met uw bedrijf op Middelstum-info? Laat het ons dan horen. We komen dan graag bij u langs voor een fotoreportage en met leuke vragen. Nog geen sponsor en ook met uw verhaal op de site? Voor slechts 20 euro per jaar bent u als sponsor.

Bron: Team Middelstum-info (11 augustus 2015) foto toestel Jannes Klaassen