Naar Archief 2016                                                                                                Naar Archief 2015

Bedrijf in the Picture deel-1
Dank je wel aan onze sponsoren!

Een nieuwe rubriek op Middelstum-info. Eigenlijk een " dank je wel" verhaal vanuit onze kant. Wij van Middelstum-info zijn onze sponsoren dankbaar voor hun jaarlijkse financiële steun. Dankzij die steun kunnen wij als website bestaan. In de rubriek Bedrijf in the picture mogen grote en kleine bedrijven zich voorstellen aan de lezers van Middelstum-info. En dat zijn er nog al wat. Iedere dag kijken er gemiddeld meer dan 1000 mensen even op Middelstum-info om het laatste nieuws over ons mooie dorp te lezen. Aantallen waar we nog iedere keer trots op zijn. 

21072015fietstevreden1

De spits wordt afgebeten door een relatief nieuw bedrijf. Henk de Boer, fietsenmaker en treinmachinist.

Kunt u zichzelf voorstellen?
Mijn naam is Henk de Boer, sinds November 2014 wonend aan de Asingalaan 3 ( op de hoek ) met mijn vrouw en twee kinderen van 4 en 1. Van beroep treinmachinist en parttime fietsenmaker. Altijd in Groningen gewoond, met onze kinderen op zoek naar rust en ruimte. Gevonden in Middelstum..een fantastisch dorp, waar men elkaar nog groet en iets voor elkaar kan betekenen.!

21072015fietstevreden7

Waar is uw bedrijf gevestigd en hoe lang zit het daar al?
Fietstevreden Fietsreparaties is gevestigd aan de Asingalaan 3 te Middelstum met een werkplaats in de inpandige schuur aan huis. Sinds november 2014. Vergunning bedrijf aan huis verkregen half december 2014. Sinds 2013 was ik al actief als mobiele fietsenmaker in Groningen Stad.

21072015fietstevreden3

Heeft u het druk?
Het loopt prima door. Steeds meer mensen weten me te vinden, ook uit dorpen in de omgeving. Ik ben vaak 's middags open al naar gelang mijn andere werkzaamheden als machinist. Ik heb als stelregel: Als de vlag wappert, wordt er gewerkt.!

21072015fietstevreden4

Hoe word je fietsenmaker?
Fietsenmaker word je door interesse en gevoel te hebben in/met fietsen, een technische opleiding te hebben gehad en doorzettingsvermogen.

Is het moeilijk om fietsenmaker te worden?
Het is niet heel moeilijk om fietsenmaker te worden, maar je moet zeker veel technische kennis hebben, goed met je handen kunnen werken en netjes kunnen werken.

21072015fietstevreden2

Wat doet een fietsenmaker gedurende een dag het meest?
Een fietsenmaker moet naast technisch specialist, ook commercieel vaardig zijn, kwaliteit kunnen leveren en ondernemer zijn. Dit is wat je gedurende de dag doet. Fietsen repareren, maar ook bestellingen doen, nadenken over de toekomst van je bedrijf, innovatieve en/of duurzame oplossingen bedenken om vooruit te gaan. Je moet dus best veel dingen kunnen.

Verkoopt u ook fietsen?
Mijn bedrijf is in principe alleen gericht op reparatie. Verkoop van fietsen geschiedt in overleg. Met opdracht van de klant kan ik op zoek gaan naar een nieuwe of tweedehands fiets.

21072015fietstevreden5

Wat is uw specialiteit?
Mijn specialiteit is kwaliteit en service bieden aan de klant.

Heeft u leuke dingen meegemaakt als fietsenmaker?
Of ik leuke dingen heb meegemaakt, genoeg.! Een ligfiets gerepareerd met onderdelen alleen nog te verkrijgen in Ierland bijvoorbeeld. Of de pluim die je krijgt van klanten. Het leukste is toch wel dat de klant weer tevreden met de fiets weggaat.! Dat is mijn doel.

21072015fietstevreden6

Heeft u ook een website?
Mijn website is: www.fietstevreden.nl 

Heeft u nog een leuke aanbieding voor de lezers van Middelstum-info?
Aanbieding voor de lezers van dit artikel: van 17 augustus tm 17 september een nieuwe achter en voorband geen € 65,- maar € 45,-

NB: de fietsenmaker gaat ook op vakantie en wel van 28 juli tm 17 augustus

Henk de Boer
Asingalaan 3
9991 AJ Middelstum
0595-750266

21072015fietstevreden8

In de volgende In The Picture: Pedicuresalon: Petra Klinkhamer.

We zijn op zoek naar bedrijven die het leuk vinden om mee te doen aan deze nieuwe rubriek. Belangstelling: wij horen het graag!! We sturen u de vragen en komen langs voor wat foto's. Een betere gratis reclame kan uw bedrijf bijna niet krijgen!!

Bron: Team Middelstum-info (21 juli 2015) foto toestel Jannes Klaassen