Naar Archief 2016                                                                                                Naar Archief 2015

Website CJG-DAL goed bezocht.

Uit onderzoek is gebleken dat inwoners van de gemeenten Delfzijl, Appingedam en Loppersum (DAL-gemeenten) het antwoord op hun vragen over jeugdzorg, opvoeden en opgroeien goed weten te vinden via de website www.cjgdal.nl. In het eerste kwartaal van dit jaar is het aantal bezoekers met 11% gestegen ten opzichte van 2014.

Gemeentehuis van Loppersum foto Jaap

Boven landelijk gemiddelde
In 2014 hebben 5.140 bezoekers in totaal 6.281 bezoeken afgelegd. Afgezet tegen het aantal huishoudens met kinderen in de gemeenten Delfzijl, Appingedam en Loppersum (7.460) is dat een zeer hoog bereik. De website scoort daarmee boven het landelijk gemiddelde. Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) van de gemeenten Delfzijl, Appingedam en Loppersum is er voor alle inwoners met vragen over jeugdzorg, opvoeden en opgroeien.

17072015WethouderSchollema

Meer informatie
Wethouder Bé Schollema (namens de DAL-gemeenten) is tevreden over de stijgende lijn in de bezoekersaantallen. "Veel mensen zoeken op www.cjgdal.nl naar informatie over opvoeden en opgroeien. Ook worden vragen gesteld aan onze medewerkers. Vragen die veelvuldig gesteld worden gaan onder andere over pubers, baby en zwangerschap. De komende periode richten we ons op het nog aantrekkelijker maken van de website door het vermelden van activiteiten, nieuwsberichten en nog meer handige adressen, zodat inwoners goed op de hoogte worden gehouden van nieuwe ontwikkelingen."

Bron: Gemeente Loppersum (17 juli 2015) foto toestel Archief