Naar Archief 2016                                                                                                Naar Archief 2015

De laatste loodjes voor de bouwvak.

Het is nog even puffen en zweten voor de werklui die druk bezig zijn met de herinrichting in Middelstum. Aan de Burgemeester van Ankenweg wordt momenteel de laatste hand gelegd. Zou het lukken om de weg nog voor de bouwvak klaar te krijgen? Als alles meezit zal dit zeker het geval zijn.

04072015Herinrichting-1

Het zijn door de hitte wel extra zware weken zo vlak voor de bouwvakvantie. Onder tropische temparaturen moet het werk gedaan worden. Voor deze mannen dan ook niets anders dan lof. Ze maken er weer iets moois van net als in de rest van het dorp. 

04072015Herinrichting-2

Onze fotograaf ging aan het begin van deze week op pad en legde de werkzaamheden vast. Op de beide foto's hierboven is te zien dat er begonnen is met het leggen van de klinkers. Het trottoir naast het wegdek is inmiddels al vervangen zie foto hieronder. Over 2 weken begint de bouwvak, iets waar met dit mooie weer al reikhalzend naar uit wordt gekeken door de mannen die werken aan het laatste stukje van fase 2 van de herinrichting van Middelstum.

04072015Herinrichting-3

Bron: Team Middelstum-info (4 juli 2015) foto toestel Janneke van der Laan