Naar Archief 2016                                                                                                Naar Archief 2015

Hittegolf in Middelstum.

Vandaag bereikt ook Middelstum haar eerste hittegolf van deze zomer. De temperatuur zal vanmiddag gaan oplopen tot zo'n graad of 33 volgens weerburo weeronline. Het is alweer de derde dag deze week dat de maximum temperatuur boven de 30 graden uitkomt. Met de 2 dagen boven de 25 graden erbij gerekend is de hittegolf dan ook een feit hier in het dorp geworden.

04072015Zwempret-1

Gelukkig hebben we hier dankzij alle vrijwilligers nog het geluk dat we een zwembad rijk zijn. Want wat is er niet heerlijker dan verkoeling zoeken in het zwembad. Zoals u al eerder op onze website heeft kunnen lezen hebben de vrijwilligers de openstelling van het bad verruimt deze week. 

04072015Zwempret-2

Ook na het weekend houden we hoge temperaturen, al zal er zo nu en dan wel een onweersbui kunnen ontstaan. Zowaar een zeer warm begin van de zomervakantie die gisteren is begonnen. Voor actuele informatie van het zwembad in Middelstum en aanpassingen van de openingstijden adviseren wij u om onze website regelmatig te raadplegen.

04072015Zwempret-3

Bron: Team Middelstum-info (4 juli 2015) foto toestel Janneke van der Laan