Naar Archief 2016                                                                                                Naar Archief 2015

Een Vriendschap voor eeuwig.

De cameraman van Middelstum-info raakt er niet over uitgepraat: Zijn vriendschap met de Cubaanse Neisie. Niet alleen een vriendschap voor Gerard maar voor de hele familie van Dijken.

29062015Vriendschap-5

Zeven jaar gelden kwam er een groep Cubaanse dansers naar Middelstum. Nieste was toen te gast bij Coba en Gerard. En het klikte, meteen en het contact is altijd gebleven. Via mail, telefoon en Skype worden de contacten maandelijks onderhouden. De familie van Dijken is zelfs 4 jaar geleden naar Cuba geweest om hun " Cubaanse dochter" weer te ontmoeten.

29062015Vriendschap-3

Afgelopen week was Neisie opnieuw in Nederland. Het werd een emotioneel weerzien waarbij de nodige tranen vloeiden. Natuurlijk bracht Neisie een bezoek aan het huis van haat voormalige gastgezin. Er werd gepraat en gepraat en de oude foto's van zeven jaar geleden werden weer tevoorschijn gehaald.

29062015Vriendschap-2

Gerard en Coba zijn vast van plan om weer eens naar Cuba af te reizen want door dit bijzondere dansfestival is een vriendschap voor eeuwig ontstaan.

29062015Vriendschap-4

Bron: Team Middelstum-info (29 juni 2015) foto toestel Gerard van Dijken