Naar Archief 2016                                                                                                Naar Archief 2015

Concordia´s zomerconcert 2 juli in dorpstuin Vita Nova.

Concordia sluit het seizoen traditiegetrouw af met een buitenconcert. Op 2 juli bent u daarom van harte welkom in de tuin van Vita Nova in Middelstum om te genieten van Concordia's Zomerconcert onder leiding van dirigent Siemen Hoekstra.

27062015Zomerconcert

Onder hopelijk zomerse omstandigheden en in een sfeervolle ambiance kunt u luisteren naar een populair programma onder het genot van een hapje en een drankje. Het zal trouwe bezoekers opvallen dat de opzet anders is dan andere jaren. Dat beperkt zich niet tot een andere locatie. Nieuwsgierig? Dan bent u van harte welkom om het zelf mee te maken. Al vanaf 18.00 uur bent u van harte welkom in de dorpstuin aan de Heerestraat 39. Mark Willem zal dan de barbecue al gereed hebben.

Het concert begint om 19:45 uur en is gratis toegankelijk. Bezoekers kunnen tijdens het concert tegen betaling een drankje nuttigen en gebruik maken van de barbecue. Tijdens de pauzes kunt u genieten van pianist Jan de Roos uit Winsum.

Bron: Muziekvereniging Concordia (27 juni 2015)