Naar Archief 2016                                                                                                Naar Archief 2015

Themaweek FEEST bij Het Merelhuis.

Kinderdagverblijf het Merelhuis heeft afgelopen vrijdag de afsluiting van haar themaweek gevierd. De themaweek stond volledig in het teken van FEEST!. De hele week waren er voor de kinderen workshops, optredens en gastlessen. Zo kwam deze week muziekschool "de Nootjestrommel" een muziek en dansles geven. Verder kwam Speel Duo Ephraim uit Kantens muziek maken voor de kinderen. Ook was viooldocente van het Prins Claus Conservatorium uit Groningen: Romana Porumb te gast voor een muziekles. Tevens waren er deze week tal van feestelijke activiteiten voor de kinderen zoals reuzenbellenblaas, schminken en taarten bakken.

22062015HetMerelhuis-1

Om de themaweek af te sluiten werd er een slotfeest georganiseerd voor de kinderen en ouders van het Merelhuis. Voor de ouders en de kinderen waren er tal van lekkere en verantwoorde hapjes en drankjes, veelal zelfgemaakt door de kinderen. Studio Janien was aanwezig om de kinderen te schminken, Hans de Troubadour voor de muzikale omlijsting, er werd gedanst op muziek en gekeken naar een poppenkastspel. Als klap op de vuurpijl konden er in een feestelijke kampeerbus professionele maar knotsgekke foto's gemaakt worden door Patrick Wijninga uit Groningen.

22062015HetMerelhuis-2

Ondanks het onstuimige weer en harde wind was het in de feesttent en op het plein voor het Merelhuis goed vertoeven. Team het Merelhuis, met haar kinderen en ouders kunnen terugblikken op een fantastische en feestelijke themaweek!

Meer foto's zien? Bekijk dan het FOTOVERSLAG.

Bron & Foto's: Het Merelhuis (22 juni 2015)