Naar Archief 2016                                                                                                Naar Archief 2015

Maak kennis met de tafeltennissport in de zomermaanden.

Voor veel sporten geldt dat tijdens de zomermaanden de trainingen en wedstrijden afgelopen zijn en dat er ook geen mogelijkheden zijn om te spelen. Ook bij de tafeltennisvereniging Midstars liggen de trainingen en wedstrijden stil tijdens de zomermaanden. Wel is het mogelijk voor iedereen die het leuk lijkt kennis te maken met deze snelle balsport.

17062015Tafeltennis

Op woensdagavonden (vanaf 17 juni) tijdens de zomer is het vanaf 20.00 uur mogelijk om geheel vrijblijvend een balletje te staan. Batjes en balletjes zijn in de zaal voldoende aanwezig. Ook is er vaak wel iemand van de vereniging aanwezig is die je tips kan geven als je hier behoefte aanhebt. Dus wil je bijvoorbeeld eens een avondje met je buurman, buurvrouw, vader, moeder, broertje/zusje, vriend of vriendin of kennis een balletje slaan kom dan op de woensdagavond naar de sporthal op de Coendersweg 15a. En mocht je nu niemand hebben dan kun je ook alleen komen en met iemand van de vereniging een balletje slaan.

Bron & foto: TTV Midstars (17 juni 2015)