Naar Archief 2016                                                                                                Naar Archief 2015

Klimaatgroep Holland viert feest.
10 jarig bestaan groots gevierd.

Op zaterdag 13 juni herdacht onze sympathieke dorpsgenoot Harry Vaatstra het feit dan zijn bedrijf, Klimaatgroep Holland 10 jaar bestond. Harry kennende moet dat dan gevierd worden, groots gevierd worden. Feestvieren zit (volgens Harry zelf) bij de Vaatstra's in de genen en het feest in de Martinikerk zal dan ook menigeen niet snel vergeten.

16062015KlimaatgroepHolland-1

In een prachtig versierde en zeer sfeervolle kerk (met dank aan Peter en Eling Zuidhof) was het de hele avond raak met tal van geweldige artiesten en lekker eten en drinken. Hoogtepunt van de avond was toch wel het exclusieve optreden van Jeroen van den Boom. 

16062015KlimaatgroepHolland-2

Het feest duurde tot in de kleine uurtjes. Harry bedankte iedereen die hem de afgelopen jaren nabij was geweest en had geholpen om zijn bedrijf te maken van wat het nu is. Wij gunnen onze dorpsgenoot ( en sponsor van van tal van clubs en verenigingen) alle goeds en hopen dat het goed mag gaan met zijn mooie bedrijf.

16062015KlimaatgroepHolland-3

Middelstum-info (Harry is jarenlang hoofdsponsor geweest van deze site) was ook aanwezig en maakte de volgende FOTOREPORTAGE.

Bron: Team Middelstum-info (16 juni 2015) foto toestel Jannes Klaassen