Naar Archief 2016                                                                                                Naar Archief 2015

Tien Geslaagde slagwerkers!

Zaterdag 6 juni werden er door de Muziekbond Groningen en Drenthe examens voor slagwerkers georganiseerd in De Blauwe Schuit te Winsum. Aan deze examens deden 9 leerlingen van de Malletband Concordia mee. En al eerder dit jaar deed een leerling examen in Diever. Alle leerlingen krijgen les van de dirigent van de malletband Richard Gerringa. En... ze zijn alle maal geslaagd! Een prachtige prestatie.

15062015GeslaagdConcordia-3

 

De malletband is trots op ze! Een mooie stimulans voor de leerlingen om verder te gaan met muziek maken. Voor A slagwerk/kleine trom zijn geslaagd: Marion de Winter, Sara Wibbens en Pieter van der Ploeg. Voor A melodisch slagwerk: Mariska van Dijken. Voor B melodisch slagwerk: Dorien de Boer. En voor B slagwerk/kleine trom: Laurens Vast, Annemarie Jansma, Natasja ten Berge, Charlotte Sybenga en Ilse Zijlstra.

15062015GeslaagdConcordia-2


Er is er 1 met lof geslaagd en dat is: Marion de Winter. Met lof slagen betekend dat je gemiddeld een 9 hebt gekregen op de verschillende onderdelen van heet examen! En dat is natuurlijk een heel groot compliment voor Marion!

15062015GeslaagdConcordia-1

De malletband heeft de geslaagden even in het zonnetje gezet en zowel hen als leraar Richard Gerringa van harte gefeliciteerd met de behaalde examens.

Bron: Muziekvereniging Concordia (15 juni 2015) foto toestel Jannes Klaassen