Naar Archief 2016                                                                                                Naar Archief 2015

Nog éénmaal Team Sunrise.

Middelstumers en omwonenden, heel erg bedankt voor jullie steun! Afgelopen zaterdag 6 juni is Team Sunrise terug gekeerd van de Huez en zijn alp. Een onvergetelijke week achter de rug hebbende, "moe maar voldaan" is hier zeker van toepassing.

12062015TeamSunsrise-1


Terwijl ik op mijn Facebookpagina terug kijk komen er vele herinneringen naar boven. Het begin: hoe vraag ik mensen en bedrijven of ze ons financieel willen steunen. En hoe gaandeweg mijn verhaal steeds vlotter overkomt, de eerste bedragen die gestort worden op de actiepagina van " Opgeven is geen optie". Hoe die ene vraag beantwoord wordt en soms met zoveel extra. Bijv. bij Plus Tuitman, ik vraag om een donatie en ondersteuning bij ons loop- en wandelevenement. Waarop Johan enthousiast reageert, maar ook de flessenautomaat voor ons doel beschikbaar stelt!

12062015TeamSunsrise-2


Blue Mule, de drukkerij en uitgeverij van Fred Reiffers, in november hebben we hem benadert voor sponsoring. Waarop Fred ons uitgenodigd heeft voor een kopje koffie en goed gesprek. Wat daar uit voortgekomen is... heel veel drukwerk, maar ook heel veel nieuwe ideeën en ondersteuning in activiteiten.
Meer achter de schermen heeft ook Bouwbedrijf de Boer enorm geholpen, ze willen het niet horen maar ze zijn voor ons een geweldige stimulans geweest om vooral door te gaan, tot het allerlaatst!

12062015TeamSunsrise-4


Revasign, ook zo'n geweldige en mooie actie. Bedrijven en later ook familie, vrienden, volgers konden hun logo/wensen op de bus laten plaatsen. Vincent Kamphuis had het werk ervan en de opbrengst kon Team Sunrise overdragen aan het KWF. Ik kan niet uitleggen hoe het voelt als je daar tussen de geweldige Alpen loopt, in den vreemde, met een rugzakje vol verdriet en je loopt weer naar je vervoermiddel en daar zie je ze dan staan bekende logo's van thuis. Achter die logo's zitten weer mensen die je kent en die je steunen. Die net als jij wilt dat kanker genezen wordt, dat mensen die kanker hebben een betere kwaliteit van leven krijgen en dat er geen achterblijvers meer komen die afscheid hebben moeten nemen van hun geliefden. Maar niet afgebeeld op de bus, maar ze zijn wel degelijk in mijn hoofd en hart meegegaan, de vele mensen die ons geholpen om in totaal: €17.539,85 verzameld te hebben en die we konden overmaken naar "Opgeven is geen optie/Alp d'HuZes/KWF".

12062015TeamSunsrise-3


De totale opbrengst is tot nu toe: € 11.492.784,58. Dat is heel veel geld en hoe dankbaar we daar ook voor zijn en het is niet genoeg. De vraag van het gehele team is dan ook: blijf doneren! Aan de collectant die langs komt, in het busje bij Dio Marja op de toonbank, voor die mensen die net als Team Sunrise hun nek hebben durven uitsteken, hun tijd en energie erin hebben willen stoppen. En als financieel niet lukt, kijk dan om naar elkaar. Want Opgeven is inderdaad geen optie. Met deze woorden sluiten wij onze actie af.
Jacqueline Zuidhof, Robert Prins, Boudine vd Wal, Iris Feenstra, Xander Hoogstra, Polleke Wijnberg, Foppo Feenstra, Herman Wassink en Harriët Wassink-Bulthuis

Bron & foto's: Team Sunrise (12 juni 2015)