Naar Archief 2016                                                                                                Naar Archief 2015

Veel aandacht voor brutale kraaien.
Maar ik hoef al die aandacht niet!!

Dat Middelstum-info goed gelezen werd (iedere dag kijken er weer meer dan 1300 mensen op de site) dat wisten we natuurlijk al lang. Maar dat een klein berichtje over een brutale kraai die een dorpsgenote aanvalt zoveel ophef veroorzaakt hadden wij natuurlijk nooit verwacht. De redactie van Middelstum-info werd vandaag verschillende media gebeld en gevraagd naar meer informatie.

02602015Kraai

RTV Noord stuurde zelfs een verslaggever + cameraman naar Middelstum om een mooie reportage te maken (Klik Hier). Ook Het goed bekeken SBS 6 programma "Hart van Nederland" belde ons en vroeg om meer informatie. Zelfs radio 1 en een aantal nieuwssites namen het bericht over.

Middelstum-Info bracht een kort bezoek aan het slachtoffer met wie het inmiddels al weer wat beter gaat. "Wel heb ik nog last van hoofdpijn en zit de schrik nog goed in mijn benen" vertelt ze ons. "Maar al die aandacht vind ik maar niets, daar gaat het niet om, het gaat niet om mij. Maar ik wil iedereen waarschuwen om uit te kijken want voor je het doorhebt pikken ze kinderen die op weg zijn naar het zwembad" vertelt ze ons.

Bron: Team Middelstum-info (2 juni 2015) foto toestel Jannes Klaassen