Naar Archief 2016                                                                                                Naar Archief 2015

Streekproductenmarkt Ewsum trekt veel bezoekers.

In samenwerking met All Seasons organiseerde de streekproductenmarkt zaterdag (23 mei red) een Brocante/ Lifestylefair markt op het borgterrein van Ewsum. De formule van deze markt bleek een schot in de roos te zijn. Al vroeg in de ochtend mocht de markt zich verheugen in een groot aantal bezoekers.

24052015BrocantemarktSPMEwsum-1

In het interview welke het bestuur van de Streekproductenmarkt onlangs gaf voor onze camera, gaf men al aan dat het programma van de markten op Ewsum dit jaar zeer gevarieerd zouden zijn. Het bestuur heeft hiermee niets te veel gezegd. De reacties van het publiek waren in iedergeval zeer positief.

24052015BrocantemarktSPMEwsum-2

Ook de verkeersregelaars spraken van een enorme drukte bij deze markt. "Het is hier volgens mij nog nooit zo druk geweest gaf één van verkeersregelaars bij ons aan". Het loopt de hele dag al lekker door. Op de markt stonden ook een groot aantal ondernemers uit het dorp. Zo was er gelegenheid om je haar te laten knippen bij haarsalon Marthi. En stond Koozaa met een stand op de markt met uitleg over het product welke gemaakt wordt uit koolzaad. "Koolzaad bevat van nature een hoge concentratie vitamine E die de huid beschermt en op natuurlijke wijze herstelt" verteld Martin Huizing van Koozaa ons.

24052015BrocantemarktSPMEwsum-3

Onze fotograaf maakte tijdens haar bezoek een FOTOVERSLAG van deze markt. De volgende markt op Ewsum is op zaterdag 27 juni.

Bron: Team Middelstum-info (24 mei 2015) foto toestel Janneke van der Laan