Naar Archief 2016                                                                                                Naar Archief 2015

Meezingavond in Middelstum op donderdag 28 mei.

Er wordt veel gezongen, via radio/tv/internet/CD en concerten is veel mooie muziek te beluisteren. Ook op het jubileumconcert van Stichting Stem waren op 16 mei veel zingende stemmen te beluisteren, wij hebben genoten van onze deelname aan deze avond.

20052015Meezingavond-1

Als koorleden van het Hippolytuskerkkoor zingen we wekelijks op de donderdagavond, onze dirigent Oleg Morozov begeleidt het koor op het keyboard. We willen jou/u graag laten delen in de ervaring van het samen zingen. Dat willen we doen door het organiseren van een Meezingavond. Een avond waarbij je/u welkom bent om eens een avond tussen koorleden te staan en mee te zingen (we zullen daarvoor geschikte muziekstukken uitzoeken). Ervaring is niet nodig, iedereen is welkom om een avondje sfeer te proeven en eens te ervaren hoe het is om samen meerstemmig te zingen, met elkaar mee te zingen.


Mocht je/u daarna die sfeer en ervaring nog wat langer willen meemaken dan kan dat. Tot de zomerstop zullen de repetities dan zogenoemde open-repetities zijn. Je/u kunt dan een poosje 'proefdraaien' en bekijken of het lidmaatschap van het koor voor jou/u een mooie invulling van de donderdagavonden zou kunnen zijn.

We hopen op een mooie Meezingavond met elkaar en hopen jou/u te mogen verwelkomen op donderdagavond 28 mei !!

20052015Meezingavond-2

Bron: Hippolytuskerkkoor (20 mei 2015) foto toestel Archief