Naar Archief 2016                                                                                                Naar Archief 2015

Yme Arends rijdt de Ede Staal Route.

Yme Arends uit Middelstum doet mee aan de Ede Staal Route op de wereld MS Dag 2015 met een doel! Zijn doel is het veilig stellen van de regionale nieuwsbrief. Informatievoorziening is een van de kerntaken van de MS Vereniging.

19052015Ymejustgiving

 

De afdeling Groningen probeert haar leden zo goed mogelijk op de hoogte te houden van alle activiteiten en ontwikkelingen op het gebied van MS in de regio. Niet alleen met moderne middelen zoals website en social media, maar ook met een papieren afdelingsblad. 

Het vervaardigen en verspreiden van zo'n blad brengt nogal wat extra kosten mee. Maar niet alle leden van de vereniging zijn vertrouwd met digitale communicatiemiddelen. Daarom speelt het afdelingsblad nog steeds een heel belangrijke rol in de informatievoorziening van de afdeling. En daarom wil Yme zoveel mogelijk geld inzamelen om de uitgave van het blad te steunen en te verzekeren.

Helpt u mee om het streefbedrag van Yme te halen? Doneren kan op de pagina van Yme op de website van Just Giving welke u HIER kunt vinden.

Bron & foto: Yme Arends/Just Giving (19 mei 2015)