Naar Archief 2016                                                                                                Naar Archief 2015

Nog 2 weken voor vertrek naar de Alp d'HuZes.
Wij zijn er bijna....

Op 29 mei dan is het eindelijk zo ver dat we in de bussen stappen en afdalen naar Frankrijk. Alles is geregeld, gisteren hebben we de laatste team-overleg gehad. Maar... we hebben ons streefbedrag nog niet binnen. Met elkaar zou het €15.000,- moeten zijn, we komen nog €1965,38 te kort, reden voor Team Sunrise om nog niet op te geven en door te gaan met het bedenken en uitvoeren van allerlei activiteiten. En soms, soms komt de hulp uit onverwachte hoek...

15052015SchilderijTeamSunrise


Vorige week kwamen er 100 bossen bloemen uit Rijnsburg van Proflora, zomaar om ons te helpen. De bloemen hebben ons ruim €400 opgebracht! En toen kwam er zomaar een Facebook berichtje van Ellie Schrotenboer –ex kankerpatiënte-, zij heeft Jacqueline leren kennen op weg naar een concert en volgt team Sunrise op Facebook. Ook zij wil ons steunen en wel op een hele bijzondere manier. Ellie schildert vnl paarden en nu verkoopt ze per opbod één van haar schilderijen! Mee bieden kan via de Facebookpagina van Ellie Schrotenboer en de opbrengst is voor Opgeven is geen optie/Alp d'HuZes!!

27 Mei hebben we in Kantens een braderie, tuurlijk zijn wij daar ook. Maar Revasign uit Middelstum ook!! Hij komt ter plekke, op de braderie, de logo's aanbrengen van de bedrijven die ons gesponsord hebben (bijv. Twinset uit Middelstum, Pensionstal van Vliet, Theo de Jonge timmerbedrijf, Blue Mule drukwerk en uitgeverij, Rijschool Menno). Staat jouw bedrijf nog niet bij ons op de bus en wil je ons op deze manier helpen ons streefbedrag te bereiken, dan kan dat nog tot 20 mei! Het geld is voor ons doel, de zichtbare steun gaat met ons mee op de bus naar Frankrijk! Wilt u als persoon met ons mee op de bus, dan kunt u op de braderie een "kaart" kopen, uw bericht erop schrijven en Revasign brengt uw bericht ter plekke aan op de bus.

Ook verkopen we kaarsen waarop u uw gedachten/wensen kunt schrijven, deze kaarsen nemen we mee naar de Alp d'HuZes en plaatsen hem daar –brandend- op de berg voor u. Kortom: help ons met de laatste loodjes! Kijk op Facebook bij Ellie Schrotenboer, bel ons voor uw logo op de bus, kom bij ons langs op de braderie of help ons via: deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl en doneer aan Team Sunrise!

Bron & foto: Team Sunrise (15 mei 2015)