Naar Archief 2016                                                                                                Naar Archief 2015

Fase twee herinrichting Middelstum bijna afgerond.

In Middelstum is  fase twee van de herinrichting bijna afgerond. Men is momenteel nog bezig met werkzaamheden aan de Trekweg. De Barthold Entensweg en beide dwarsstraten zijn sinds het begin van deze maand afgerond.

 09052015HerinrichtingBE-Weg-1

Als alles goed verloopt zal nog voor de zomervakantie fase twee in zijn geheel zijn afgerond. Na de Trekweg gaat men nog een keer terug naar de Burgemeester van Ankenweg waar de asfalt laag nog vervangen gaat worden. De nieuwe rioleering werd daar al in een eerder stadium van de werkzaamheden in fase één van de herinrichting aangebracht.

 09052015HerinrichtingBE-Weg-2

Van de werkzaamheden aan de Barthold Entensweg is door Gerard van Dijken nog een mooi aantal foto's gemaakt welke wij u in een FOTOVERSLAG kunnen tonen. Van de gehele herinrichting van Middelstum worden video-opnames (Klik op de knop video bekijken hieronder) gemaakt. In deel 17  van de herinrichting nemen we u mee naar augustus 2013. Men was toen bezig  ondermeer bij Het Oude Gang en de Schoolstraat.

Video bekijken MTV klein

Bron: Team Middelstum-info (9 mei 2015) foto toestel Gerard van Dijken