Naar Archief 2016                                                                                                Naar Archief 2015

Middelstum viert feest.

Harma Boer had ons heel iets anders beloofd: regen en wind en een vooral een koude Koningsdag. Niets was minder waar. Het werd een schitterende dag met prachtig mooi weer.Er werden weer tal van activiteiten georganiseerd op het plein en op de weg bij Vita Nova.

 28042015Koningsdag-1

Er was vooral veel aandacht voor de kleine kinderen. Er stonden diverse speeltoestellen opgesteld om te klauteren naar ook om te springen. 's Middags kon er zelfs ook nog gevoetbald worden in een speciale voetbalkooi. Op de vrijmarkt werden er weer prima zaken gedaan en diverse producten wisselden van eigenaar. Natuurlijk zorgden Concordia en de Blaauwbloezen weer voor een stukje mooie muziek. De Tiroler Blaaskapel uit Musselkanaal was ook weer aanwezig om 's middag voor de muziek te zorgen. Ook dat viel bij veel mensen goed in de smaak. En zo werd der eerste echte Koningsdag een feit.

28042015Koningsdag-2

SOOM heeft er weer een mooi feest van gemaakt en daar mogen we samen trost op zijn dat er ieder jaar weer iets leuks wordt georganiseerd op deze koningsdag.

Middelstum-info was erbij en maakte de volgende reportage. KLIK HIER.

Bron: Team Middelstum-info (28 april 2015) foto toestel Jannes Klaassen