Naar Archief 2016                                                                                                Naar Archief 2015

Koningsspelen bij TTV Midstars.

Morgenochtend zal TTV Midstars net als vorig jaar in onze zaal weer een fantastische tafeltennis clinic verzorgen op de Koningsspelen in Middelstum. Dit jaar wordt de clinic voor de tweede keer verzorgd door Ivo Lint, die behalve speler en bestuurslid ook trainer is van twee tafeltennisclubs in Appingedam en Loppersum. Natasja ten Berge helpt Ivo de hele morgen mee. Natasja is ook geen onbekende voor tafeltennisvereniging Midstars. Jarenlang heeft zij in het eerste jeugdteam meegespeeld en kent dan ook alle ins- en outs van de mooie sport tafeltennis. Het wordt voor alle kinderen dus een fantastische ervaring om eens kennis te maken met een sport die bijna iedereen alleen kent als "ping-pong", wat wij natuurlijk gewoon tafeltennis noemen!

23042015KoninklijkeaanbeidingMidstars

Hiermee houdt het nog niet op. Bij Koningsdag hoort natuurlijk een Koninklijke aanbieding! Alle kinderen van Middelstum en omstreken mogen in de maand mei en in een gedeelte van de maand juni gratis meetrainen bij TTV Midstars onder leiding van toptrainer Gert Stulp. Gert Stulp is naast onze trainer voor de jeugd ook coach van ons hoogste team van Klimaatgroep Stars dat uitkomt in de eerste divisie en dit weekend zelfs kampioen kan worden! Ook leuk om te komen bekijken! Met al zijn ervaring als speler op landelijk niveau, als trainer en als coach van de huidige hoofdmacht van Klimaatgroep Stars kan Gert iedereen een heleboel leren!

Kom gratis de geheimen van het tafeltennis ontdekken bij tafeltennisvereniging Midstars. Een unieke kans om eens te kijken of tafeltennis ook wat voor jou is!

Bron: TTV Midstars (23 april 2015)