Naar Archief 2016                                                                                                Naar Archief 2015

Krijgt de v.v. Middelstum het nog lastig?

Middelstum verloor afgelopen zaterdag de uitwedstrijd in Oostwold met 2-1 van VVS. De equipe van trainer Zijlstra zal in de resterende wedstrijden van deze competitie minimaal nog 3 punten moeten gaan halen, dit om er zeker van te zijn de nacompetitie te ontlopen. Dit zal nog niet zo'n eenvoudige opgave zijn gezien het programma van de blauwhemden.

22042015Middelstum-VVS

De ploegen onderin de 4e klasse C beginnen zich aardig te roeren de laatste weken. Zo pakte de tegenstander van Middelstum, VVS uit Oostwold, in de laatste 5 wedstrijden maar liefst 9 punten en is men hard op weg richting een plek boven de streep. Middelstum daar in tegen verloor 4 van de laatste 5 wedstrijden, waardoor men slechts 3 punten toevoegde aan het puntentotaal. Met een blik op de ranglijst (zie stand hieronder) en de wetenschap dat de blauwhemden nog tegen de nummer 1, 2 en nummer laatst van de ranglijst gaan spelen is er nog van alles mogelijk. De blauwhemden zullen nu in elke wedstrijd moeten strijden alsof het een finale betreft. 

22042015Stand4eklasseC

Komende zaterdag spelen de blauwhemden thuis tegen kersverse kampioen Pelikaan S. De wedstrijd begint om 14.30 uur op het sportpark aan de Coendersweg. Komt u de blauwhemden aanmoedigen? Een steuntje in de rug kan de ploeg goed gebruiken.

VVS-Middelstum 2-1 (1-0): 2. Ploeger 1-0, 62. Kelder 2-0, 64. Milkovic 2-1.

Bron: Sportredactie Middelstum-info (22 april 2015) foto toestel Archief