Naar Archief 2016                                                                                                Naar Archief 2015

Jeugdteam Midstars pakt kampioenschap in Eelde.

Het eerste jeugdteam van Midstars bestaande uit de gebroeders Oskam zijn dit seizoen niet te kloppen en pakte met overmacht afgelopen zaterdag in Eelde tegen Actief het kampioenschap in de vierde klasse van de Groningse tafeltenniscompetitie.

21042015XanderOskamjeugdmidstars

Xander Oskam in volle concentratie.

Vooral Xander Oskam maakt een uitstekend seizoen door en wist ook in Eelde zijn ongeslagen status te behouden. Het team van coaches Johan de Hek en Alex Oskam had in Eelde slechts twee punten nodig om het felbegeerde kampioenschap veilig te stellen.

21042015Kampioensfotojeugdmidstars

Het kampioensteam: vlnr coach Johan de Hek, Pascal Oskam, Xander Oskam en Marnix Oskam.

 

Xander eiste die verantwoordelijkheid al in de tweede partij op al ging hij in de eerste game ten onder aan de plankenkoorts maar in de 2, 3e en 4e game herstelde Xander zich voortreffelijk en was het kampioenschap voor Midstars een feit. Xander, Marnix, Pascal en coaches Johan de Hek, Alex Oskam en trainers Gert Stulp en Lianda Bakker van harte gefeliciteerd met dit mooie succes en op naar de derde klasse!

Bron: TTV Midstars (21 april 2015) foto toestel © Alex Oskam, TTV Midstars